GHETTOBLASTERS LOGO

Hvis du er med på Kulturnatten og befinder dig nær centrum, så sving forbi pladsen foran biblioteket. Her sætter beboere fra kvarteret omkring Skovparken og Skovvejen deres helt egen kolorit på Kulturnatten.

 

For når der tændes op for Ghettoblasteren til Kulturnatten, går det ikke stille af sig.  

På pladsen foran biblioteket kan du nemlig opleve beboernes helt eget marked. Her slås parasoller op med borde og bænke, samt flotte dekorationer og lyskæder til når dagen går på hæld.

Dette er stedet, hvor du vil opleve beboerne i fuld vigør med forskellige aktiviteter, der vidner om et initiativrigt kvarter.  

Du vil bl.a. kunne deltage i små workshops, se kreative sjæle udfolde sig og få sulten stillet af Ghettoblasters helt egen foodtruck, der sælger lækker mad til anledningen.

I løbet af dagen deler frivillige beboere splinternyt merchandise ud fra Ghettoblasters. Du kan bl.a. få solbriller med ”Ghettoblasters” indgraveret på siden og være med til at give Ghettoblasters et cool look til Kulturnatten.

Hvis du bor i Skovparken eller interesserer dig for bydelen, opfordres du på det stærkeste til at komme forbi og støtte området i mødet beboerne. 

Hvis du som beboer i området ligger inde med et skjult talent eller har en god idé til, hvad der ellers kan ske på pladsen, er der tid endnu.

Kontakt enten Camilla Neve Lieknins, tlf. 3084 5728  eller Andreas Pedersen, tlf. 3084 0505, hvis du vil deltage i aktiviteterne eller har en idé.

Ghettoblasters tilhører beboerne i og omkring Skovparken og Skovvejen. Kampagnen har eksisteret siden 2012 og kulminerer nu til Kulturnatten, der har de helt rigtige rammer. Ghettoblasters handler om at dele de gode historier fra kvarteret og tager derfor udgangspunkt i beboernes egne aktiviteter.

Portrætterne på Ghettoblasters.dk har gennem flere år været med til at give et mere fordomsfrit og mangfoldigt billede af kvarteret.