Billede til ny helhedsplan p vej artikel

Husk at du har mulighed for at se på status for de boligsociale indsatser i 2016. Her kan du få et overblik på ByLivKolding hjemmeside og se tallene for de boligsociale indsatser, samt mål og succeskriterier.

Læs mere …

Det endelige billede til status

Udarbejdelsen af den nye helhedsplan, foregår i et samarbejde mellem ByLivKolding, beboere og afdelingsbestyrelser fra områderne samt lokale samarbejdspartnere.

Læs mere …

Billede til artikel om genbrugsbutikken IMG 8865 Fotor

Ved den ene ende af Cypresvej, der støder op til Munkevænget, kan man finde en fin lille genbrugsbutik. Placeringen er upåfaldende. En indgang til gavlen ved en boligblok fører ned i en kælder. Her ligger Musvitten. Kun butiksskiltet udenfor med åbningstider og skriften ”Musvitten med dat og ditten”, afslører stedet.

Læs mere …

Jobcenter i Den Grnne Gren

Beboere i Munkebo har nu mulighed for at få rådgivning i deres boligområde. Jobcentret på Dieselvej har siden januar 2016 haft et fremskudt jobcenter i Skovparken. Jobbutikken dækker områderne omkring Skovparken, Skovvejen og Munkebo.

Læs mere …

Helhedsplan nye indsatser Fotor

Præansøgningen til ByLivKoldings nye helhedsplan 2018-2021 er blevet godkendt af Landsbyggefonden. Prækvalifikationen til den boligsociale indsats omfatter i alt 17 almene boligafdelinger, herunder 3.680. lejemål og ca. 7.126. lejere.

Læs mere …

 Billede til kulturbrerprojekter

Allerede nu og i de næste måneder vil der komme en række arrangementer i forbindelse med Kulturbærerprojektet i Munkebo. Indsatsen har fokus på at styrke det lokale samarbejde og engagement i Munkebo.

Læs mere …

Lektiecaf IMG 8734 Fotor

Ved 17-tiden dumper 6 seks unge piger stykvis ind i lektiecaféens nye lokaler. Caféen er ugen før flyttet ind i Ambassaden. De fleste kender lokalerne fra dengang pigeklubben lå her, men alligevel er det lidt en nyhed med de nye omgivelser. Børnene kan fremover se frem til en ny lektiecafé, hvor der er mere lys og atmosfære.

Læs mere …

Munkebos Mange Ansigter JPEG Fotor

Alle personer har en historie at fortælle. Har du rejst i den vide verden? Har du været frivillig i Munkebo eller måske boet der hele dit liv? Måske er du kommet til Munkebo som flygtning eller som efterkommer af immigranter? Livshistorierne er mange.

Læs mere …

Vinterferieaktiviteter Fotor

Fritidsklubben og Børnekontakten har ikke ligget på den lade side i vinterferien. Det er blevet til aktiviteter i og omkring Ambassaden og Fritidsklubben, samt ture i Kolding og udenbys. Fritidsklubben, Børnekontakten og forældre har i fællesskab bidraget til at gøre vinterferien til en god og sjov uge for børnene.

Læs mere …