GHETTOBLASTERS LOGO

Hvis du er med på Kulturnatten og befinder dig nær centrum, så sving forbi pladsen foran biblioteket. Her sætter beboere fra kvarteret omkring Skovparken og Skovvejen deres helt egen kolorit på Kulturnatten.

Læs mere …

Billede til artikel om Munkebos Mange Ansigter Fotor

Tungerne er efterhånden kommet på gled, men nu skal blyanten spidses!

Læs mere …

Billede til Dyrke dine plater

Det starter med en spirende idé om sund mad på en simpel måde. En gruppe beboere i Munkebo har fået en ny lidenskab. Den dyrkes i jorden, spirer og ender på tallerkenen.  

Læs mere …

 Billede til fritidsjob artikel

Rudha er 14 år og bor i Munkebo. For ca. en måned siden begyndte han i sit første fritidsjob.

Læs mere …

Billede til artikel om Livhistorier om Onkel Tom Fotor Fotor 2 Fotor 2

Fem piger sidder overfor en ældre herrer i en oplyst stue. Huset ligger på Liljevej i Brændkjær. Alle er lidt spændte og en af pigerne sætter tøvende en lydoptagelse på hendes Iphone i gang.

Læs mere …

Billede til sommerferie aktiviteter

Der er netop taget hul på sommerferien i Klub 101. Vanen tro byder Klub 101 de næste uger på aktiviteter for børnene både i og uden for Munkebo. I den forgangne uge har over 60 børn og forældre allerede været på familielejr i Vigsø.

Læs mere …

Brndkjr p Facebook Fotor

Brændkjærs PR-gruppe har taget initiativ til et internetbaseret forum. Tiltaget er blevet til Brændkjærs Facebookgruppe.

Læs mere …

Billede til artikel om Brndkjrbrd Fotor

I Brændkjær er det vigtigt at fortælle historier. Historierne binder bydelen sammen og er med til at holde fællesskabsfølelsen i hævd. Brændkjær har derfor stablet en ny tradition på benene.

Læs mere …

Billede til workshop for ny helhedsplanIMG 8782 Fotor

Samarbejde er en grundpille i det boligsociale arbejde. Beboere, afdelingsbestyrelser og kommunale aktører er tæt på hinanden i det daglige. Dialog og erfaring spiller derfor en central rolle for trivslen ude i boligområderne.

Læs mere …