Helhedsplan nye indsatser Fotor

Forarbejdet til en færdig helhedsplan er en lang proces. Beboerdemokrater og lokale samarbejdspartnere inddrages løbende og bidrager til processen. F.eks. deltog de tre kvarternetværk i marts i workshops, hvor de nye afdelinger også var inviteret.

Læs mere …

Billede til De Bl Ressourcer artikel

Ejendomsfunktionærer, også kaldet De Blå Ressourcer, har en stor betydning får de lokale boligafdelinger. Som udenforstående overser man ofte hvor mange gøremål, de har rundt omkring i boligområderne. Ud over de praktiske opgaver indebærer arbejdet også den daglige kontakt med beboerne.

Læs mere …

Billede til artikel om Erframder

Mange medlemmer af afdelingsbestyrelser har deltaget i Erfamøder i ByLivKolding. Arrangementerne er opstået på baggrund af beboerdemokraternes ønske om at mødes og udveksle erfaringer.

Læs mere …

seminartid web

Sæt kryds i kalenderen til kvarternetværksseminar d. 26 – 27. oktober. Kvarternetværksseminaret finder i år sted på Hotel Juelsminde Strand.

Læs mere …

Billede til artikel om Hansenberg Fotor

Det er en flot forårsaften. Beboerne drysser ind i Hansensbergs foyer, inden de så småt finder hen til et stort festlokale og hilser på bekendte og nye ansigter. Lokalet virker meget storbyagtigt.

Læs mere …

Billede til Snakkebnke arrangement Fotor

”Du har tid til det her, bare sæt dig ned på mig og slap af”.

 Sådan kan forbipasserende nu støde på en snakkende bænk foran butikscenteret i Skovparken. Her er to snakkebænke blevet fast inventar i bydelen omkring Skovparken.

Læs mere …

Billede til Engelsk Kursus i Caf 43 Fotor

Forårets engelskkursus i Skovparken er gået over stok og sten. En broget flok af otte beboere deltog: bl.a. danskere, syrere og deltagere fra andre himmelstrøg. Her har de på ugens første dag i de sidste fire måneder mødt op i Café 43 til engelskkursus for let øvede.

Læs mere …

brndkjr bestemmer

Sjette runde af Brændkjær Bestemmer er nu sat i gang. Derfor er der igen mulighed for borgerne i Brændkjær skoledistrikt at få op til 15.000 kr. af en pulje på 75.000 kr. i støtte til deres projekt. Formålet med projektet er at øge trivslen, og fremme frivilligheden, i bydelen Brændkjær.

Læs mere …

Foto til artikel om Naturen Kalder i Skovparken Fotor

-”Føj, det er surt!”

Natur Per byder nogle af børnene på stykker af stilken fra en vild rarbarberplante, som han omhyggeligt skærer ud.

Læs mere …