Forldre hp

Nye projekter om forældreinddragelse skal være med til at sikre en tættere dialog og sammenhæng mellem skoler/institutioner og forældre i boligområderne Skovparken/Skovvejen-kvarteret og kvarteret ved Munkebo.

Læs mere …

Visuelt referat det boligsociale manifest i Kolding udklip

Efteråret i ByLivKolding har stået på evaluering af det boligsociale arbejde i Kolding i samarbejde med frivillige, beboere og samarbejdspartnere. Resultatet er ”Det boligsociale manifest i Kolding”.

Læs mere …

Seminar hjemmeside

Så er vi snart klar til seminar, og ByLivKolding glæder sig til et par spændende dage i selskab med frivillige, beboerdemokrater og samarbejdspartnere.

Læs mere …

Kirsten hjemmeside

Et nyt ansigt skal bidrage til indsatsområdet forebyggelse og forældreansvar i ByLivKolding. Mød hende her.

Læs mere …

1808 045 Brandkjaer bestemmer

Brændkjær bestemmer for 7. gang! Indsend din idé eller kom og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde penge til deres idé.

Læs mere …

Udviklingstendenser hjemmeside

Vi har fået ny data, som giver et overblik over udviklingen på forskellige sociale karakteristika i de fire boligområder, som er en del af den boligsociale helhedsplan 2018-2021.

Læs mere …

Evaluering hjemmeside

Det er tid til at evaluere på det boligsociale arbejde i Kolding, og vi har brug for din viden og dine synspunkter!

Læs mere …

Fritidsjob hjemmeside

”De boligsociale indsatser er et vigtigt bidrag”. Sådan lyder det i en ny undersøgelse, som viser, at boligsociale indsatser, fx fritidsjob og lommepengeprojekter, som vi har i Kolding, bidrager til at få flere unge på arbejdsmarkedet.

Læs mere …

lommepenge nyhed website

 

”Det er sjovt at gå rundt og samle skrald ind. Vi har fundet en masse sjove ting, som man ikke lige regnede med, at man ville finde, som fx 100 kr. Så vi har fundet alle mulige sådan nogle sjove ting... mærkelige ting”.

Læs mere …