Brobygning hp

Scenen er Klosterparkens 850 kvadratmeter store skaterbane midt i Kolding. Råbene fra 15-20 skatende børn gjalder mellem husgavlene og banelegemenet ved siden af banen. Rundt omkring sidder mødre og små-søskende og kigger med.

Læs mere …

Klub 18 hp

Klub 18+ er en klub for unge knægte over 18 år fra Skovparken/Skovvejen. På mandage i vinterhalvåret har de mødtes i klubben, der er et af ByLivKoldings temaforløb for børn og unge i boligområderne.

Læs mere …

Fdselsdag hp

Om det var kagemanden, kaffen og sodavanden, der lokkede, eller det var stedets gode ry? I hvert fald strømmede børn og voksne til Ambassaden, hvor Børnekontakten har hjemme, da daglig leder Leif Christensen slog dørene op til fødselsdagsfejring torsdag den 17. januar.

Læs mere …

St kryds hp

Kvarternetværksseminaret bliver i år den 3.-4. oktober 2019 i Billund – sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Læs mere …

ghetto hp

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har sagt nej til Skovparken/Skovvejen og Munkebo, som har søgt dispensation fra at bringe antallet af familieboliger ned til 40 procent. 

Læs mere …

Temaforlb hp

En gang om ugen mødes børn og unge for at lære noget og spise sammen.

Læs mere …

Kim

Ved årsskiftet sagde vi farvel til Jeanette Gade Brandstrup. Det betyder, at der er sket ændringer i opgavefordelingen i ByLivKolding.

Læs mere …

Logoer samlet hp

Hvordan virker vores indsatser? Det undersøger VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd og Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) i forbindelse med en evaluering af Landsbyggefondens midler til boligsociale indsatser for årene 2015-18.

Læs mere …

Munkebo hp

November har stået i tryghedsvandringens tegn. Måneden har budt på hele fem tryghedsvandringer fordelt på Kvarteret ved Munkebo og Skovparken/Skovvejen-kvarteret.

Læs mere …