hverdagskonomi hp

18 beboere i Skovparken fik i september opkvalificeret deres viden om økonomi – både i husholdningen og generelt i samfundet. Det kom der mange gode samtaler ud af.

Læs mere …

Udannelse hp

Maria og Dennis hjælper unge ledige fra boligområderne med at komme i job eller uddannelse.

Læs mere …

Seminar hp

Fremtidens drømme og udfordringer blev diskuteret på ByLivKoldings kvarternetværksseminar, der også havde oplæg, workshops og evaluering på programmet

Læs mere …

Mariekjr hp

Børnehaven Mariekjær træner børnene i at tro på sig selv og blive en aktiv del af et fællesskab.

Læs mere …

Lektiecaf hp

En ny lektiecafé i Munkebo giver skoleelever en hjælpende hånd til lektierne. Mange har meldt sig som frivillige lektiehjælpere.

Læs mere …

Bramdrup skole hp

Kultur- og integrationsvejleder Mursalin Esmati har siden efteråret 2018 arbejdet med et projekt om forældreinddragelse på Bramdrup Skole. Opgaven er at skabe en tættere dialog mellem skolen og forældre i boligområdet Skovparken/Skovvejen-kvarteret.

Læs mere …

Byhaver hp

Planterne skød og champagnen flød i Rosenhaven, da boligafdelingens nye byhaver blev indviet ved et festligt arrangement.

Læs mere …

Eat and learn hp

”Eat and Learn” hedder en af ByLivKoldings indsatser i Munkebo. Det er et temaforløb, hvor børn og unge i aldersgruppen 13-17 år jævnligt mødes med voksne om noget fagligt indhold efterfulgt af et måltid mad.

Læs mere …

Markedsdag hp

Munkevængets Skole havde en vellykket markedsdag den 2. maj med mange boder og mange gæster.

Læs mere …