Helhedsplan nye indsatser Fotor

Præansøgningen til ByLivKoldings nye helhedsplan 2018-2021 er blevet godkendt af Landsbyggefonden. Prækvalifikationen til den boligsociale indsats omfatter i alt 17 almene boligafdelinger, herunder 3.680. lejemål og ca. 7.126. lejere.

Læs mere ...

Lektiecaf IMG 8734 Fotor

Ved 17-tiden dumper 6 seks unge piger stykvis ind i lektiecaféens nye lokaler. Caféen er ugen før flyttet ind i Ambassaden. De fleste kender lokalerne fra dengang pigeklubben lå her, men alligevel er det lidt en nyhed med de nye omgivelser. Børnene kan fremover se frem til en ny lektiecafé, hvor der er mere lys og atmosfære.

Læs mere ...

Vinterferieaktiviteter Fotor

Fritidsklubben og Børnekontakten har ikke ligget på den lade side i vinterferien. Det er blevet til aktiviteter i og omkring Ambassaden og Fritidsklubben, samt ture i Kolding og udenbys. Fritidsklubben, Børnekontakten og forældre har i fællesskab bidraget til at gøre vinterferien til en god og sjov uge for børnene.

Læs mere ...

GHETTOBLASTERS LOGO

Afdelingsbestyrelserne i kvarteret omkring Skovparken synes, at Ghettoblasters er en succes. Kampagnen, der blev lanceret i 2012, får derfor et markant boost i form af en opdateret og mere enkel hjemmeside.

Læs mere ...

Politimand underviser Fotor Fotor

I begyndelsen af september begyndte en række unge fra Skovparken i aldersgruppen 9-14 år på et temaforløb i Ambassaden. 

Læs mere ...

Brobygning hndbog billede til nyhedsbrev flad udgave 

Center for Boligsocial Udvikling har med udgangspunkt i bl.a. Munkebo udgivet håndbogen ”Brobygning mellem skole og forældre”. Håndbogen samler en række eksempler på samarbejde mellem skoler og boligsociale helhedsplaner. 

Læs mere ...

Foto til artikel om Tryghedsdag Fotor

Mange beboere i Kolding har en idé om, hvad kvarteret omkring Skovparken er for et sted. Tryghedsdagen d. 28. januar handlede derimod om beboerne og deres egen oplevelse og erfaring med at bo i området.

Læs mere ...

Juleklip billeder 

På en helt almindelig lørdag eftermiddag i slutningen af november er børn og forældre samlet i Børnehaven Mariekjær til et juleklips-arrangement. Der ligger guirlander og juleklip i lange baner, hvor også julestjerner og julehjerter er blandt det foretrukne juleklip.

Læs mere ...

Billeder 2 til Munkebos Nyhedsbrev

Der bliver fægtet med både arme og ben til lyden af musik og sang, da mødre og børn fra Munkebo mødes en lørdag formiddag I Den Grønne Gren.

Læs mere ...

Bennys tale til indvielsen af det nye klubhus Fotor

Tirsdag d. 6. december blev den nye klub indviet. Her var børn, forældre og samarbejdspartnere i og omkring Skovparken mødt op, da Benny Rasmussen, formanden for afdeling 21, og Benny Dall fra Koldings byråd, klippede båndet til den nye hovedindgang. 

Læs mere ...

Brndkjr Bestemmer til Nyhedsbrev Fotor

Brændkjær Bestemmer løb d. 5. nov. for femte gang af stabelen, da borgere en lørdag formiddag var samlet i Brændkjærskolens Festsal. Brændkjær Bestemmer er et nærdemokratisk projekt, hvor lokale projekter ved afstemning støttes med i alt 75.000. kr.

Læs mere ...

Billede lektiecaf Nyhedsbrev nov Fotor 

Lektiecaféen i Den Grønne Gren har i flere år været fast inventar i Munkebo. Nu har lektiecaféen fået en saltvandsindsprøjtning, da to unge, nyuddannede ingeniører fra boligområdet, som frivillige, har genstartet lektiecaféen.  

Læs mere ...

Billede til skovparkens nyhedsbrev i dec Fotor

Den sidste dag i november holdt børn og voksne i Ambassaden juleklip. Arrangementet foregik for tredje år i træk på tværs af Børnekontakten, juniorklubben og pigeklubben.

Læs mere ...

Billede til Livshistorier 2

ByLivKolding har i samarbejde med frivillige beboere i Brændkjær i løbet af efteråret afholdt to arrangementer. Projektet Livshistorier går kort fortalt ud på at styrke områdeidentiteten i Brændkjær for dets beboere.

Læs mere ...

Billede Klubrd til Nyhedsbrev i nov. 2

Klubrådet i Munkebo består af Rodha (13 år), Ismail (14 år), Kerim (14 år), Manar (15 år) og Michelle (17 år). I løbet af august og september har klubrådsmedlemmerne deltaget i et kursus fordelt på to aftener. Kurset skal give dem et indblik i, hvad demokratiet er for en størrelse.

Læs mere ...