Billede til artikel om genbrugsbutikken IMG 8865 Fotor

Ved den ene ende af Cypresvej, der støder op til Munkevænget, kan man finde en fin lille genbrugsbutik. Placeringen er upåfaldende. En indgang til gavlen ved en boligblok fører ned i en kælder. Her ligger Musvitten. Kun butiksskiltet udenfor med åbningstider og skriften ”Musvitten med dat og ditten”, afslører stedet.

Læs mere ...

Jobcenter i Den Grnne Gren

Beboere i Munkebo har nu mulighed for at få rådgivning i deres boligområde. Jobcentret på Dieselvej har siden januar 2016 haft et fremskudt jobcenter i Skovparken. Jobbutikken dækker områderne omkring Skovparken, Skovvejen og Munkebo.

Læs mere ...

 Billede til kulturbrerprojekter

Allerede nu og i de næste måneder vil der komme en række arrangementer i forbindelse med Kulturbærerprojektet i Munkebo. Indsatsen har fokus på at styrke det lokale samarbejde og engagement i Munkebo.

Læs mere ...

Munkebos Mange Ansigter Skiss Page 2 Til Nyhedsbrev Fotor

Alle personer har en historie at fortælle. Har du rejst i den vide verden? Har du været frivillig i Munkebo eller måske boet der hele dit liv? Måske er du kommet til Munkebo som flygtning eller som efterkommer af immigranter? Livshistorierne er mange.

Læs mere ...

GHETTOBLASTERS LOGO

Afdelingsbestyrelserne i kvarteret omkring Skovparken synes, at Ghettoblasters er en succes. Kampagnen, der blev lanceret i 2012, får derfor et markant boost i form af en opdateret og mere enkel hjemmeside.

Læs mere ...

Politimand underviser Fotor Fotor

I begyndelsen af september begyndte en række unge fra Skovparken i aldersgruppen 9-14 år på et temaforløb i Ambassaden. 

Læs mere ...

Helhedsplan nye indsatser Fotor

Præansøgningen til ByLivKoldings nye helhedsplan 2018-2021 er blevet godkendt af Landsbyggefonden. Prækvalifikationen til den boligsociale indsats omfatter i alt 17 almene boligafdelinger, herunder 3.680. lejemål og ca. 7.126. lejere.

Læs mere ...

Foto til artikel om Tryghedsdag Fotor

Mange beboere i Kolding har en idé om, hvad kvarteret omkring Skovparken er for et sted. Tryghedsdagen d. 28. januar handlede derimod om beboerne og deres egen oplevelse og erfaring med at bo i området.

Læs mere ...

Juleklip billeder 

På en helt almindelig lørdag eftermiddag i slutningen af november er børn og forældre samlet i Børnehaven Mariekjær til et juleklips-arrangement. Der ligger guirlander og juleklip i lange baner, hvor også julestjerner og julehjerter er blandt det foretrukne juleklip.

Læs mere ...

Lektiecaf IMG 8734 Fotor

Ved 17-tiden dumper 6 seks unge piger stykvis ind i lektiecaféens nye lokaler. Caféen er ugen før flyttet ind i Ambassaden. De fleste kender lokalerne fra dengang pigeklubben lå her, men alligevel er det lidt en nyhed med de nye omgivelser. Børnene kan fremover se frem til en ny lektiecafé, hvor der er mere lys og atmosfære.

Læs mere ...

Bennys tale til indvielsen af det nye klubhus Fotor

Tirsdag d. 6. december blev den nye klub indviet. Her var børn, forældre og samarbejdspartnere i og omkring Skovparken mødt op, da Benny Rasmussen, formanden for afdeling 21, og Benny Dall fra Koldings byråd, klippede båndet til den nye hovedindgang. 

Læs mere ...

Brndkjr Bestemmer til Nyhedsbrev Fotor

Brændkjær Bestemmer løb d. 5. nov. for femte gang af stabelen, da borgere en lørdag formiddag var samlet i Brændkjærskolens Festsal. Brændkjær Bestemmer er et nærdemokratisk projekt, hvor lokale projekter ved afstemning støttes med i alt 75.000. kr.

Læs mere ...

Vinterferieaktiviteter Fotor

Fritidsklubben og Børnekontakten har ikke ligget på den lade side i vinterferien. Det er blevet til aktiviteter i og omkring Ambassaden og Fritidsklubben, samt ture i Kolding og udenbys. Fritidsklubben, Børnekontakten og forældre har i fællesskab bidraget til at gøre vinterferien til en god og sjov uge for børnene.

Læs mere ...

Billede til skovparkens nyhedsbrev i dec Fotor

Den sidste dag i november holdt børn og voksne i Ambassaden juleklip. Arrangementet foregik for tredje år i træk på tværs af Børnekontakten, juniorklubben og pigeklubben.

Læs mere ...

Billede til Livshistorier 2

ByLivKolding har i samarbejde med frivillige beboere i Brændkjær i løbet af efteråret afholdt to arrangementer. Projektet Livshistorier går kort fortalt ud på at styrke områdeidentiteten i Brændkjær for dets beboere.

Læs mere ...