Billede til artikel om Hansenberg Fotor

Det er en flot forårsaften. Beboerne drysser ind i Hansensbergs foyer, inden de så småt finder hen til et stort festlokale og hilser på bekendte og nye ansigter. Lokalet virker meget storbyagtigt.

Læs mere ...

Billede til Engelsk Kursus i Caf 43 Fotor

Forårets engelskkursus i Skovparken er gået over stok og sten. En broget flok af otte beboere deltog: bl.a. danskere, syrere og deltagere fra andre himmelstrøg. Her har de på ugens første dag i de sidste fire måneder mødt op i Café 43 til engelskkursus for let øvede.

Læs mere ...

Foto til artikel om Naturen Kalder i Skovparken Fotor

-”Føj, det er surt!”

Natur Per byder nogle af børnene på stykker af stilken fra en vild rarbarberplante, som han omhyggeligt skærer ud.

Læs mere ...

GHETTOBLASTERS LOGO

Hvis du er med på Kulturnatten og befinder dig nær centrum, så sving forbi pladsen foran biblioteket. Her sætter beboere fra kvarteret omkring Skovparken og Skovvejen deres helt egen kolorit på Kulturnatten.

Læs mere ...

Billede til sommerferie aktiviteter

Der er netop taget hul på sommerferien i Klub 101. Vanen tro byder Klub 101 de næste uger på aktiviteter for børnene både i og uden for Munkebo. I den forgangne uge har over 60 børn og forældre allerede været på familielejr i Vigsø.

Læs mere ...

Billede til workshop for ny helhedsplanIMG 8782 Fotor

Samarbejde er en grundpille i det boligsociale arbejde. Beboere, afdelingsbestyrelser og kommunale aktører er tæt på hinanden i det daglige. Dialog og erfaring spiller derfor en central rolle for trivslen ude i boligområderne.

Læs mere ...

Billede til artikel om Munkebos Mange Ansigter Fotor

Tungerne er efterhånden kommet på gled, men nu skal blyanten spidses!

Læs mere ...

Billede til artikel om Brndkjrbrd Fotor

I Brændkjær er det vigtigt at fortælle historier. Historierne binder bydelen sammen og er med til at holde fællesskabsfølelsen i hævd. Brændkjær har derfor stablet en ny tradition på benene.

Læs mere ...

Billede til ny helhedsplan p vej artikel

Husk at du har mulighed for at se på status for de boligsociale indsatser i 2016. Her kan du få et overblik på ByLivKolding hjemmeside og se tallene for de boligsociale indsatser, samt mål og succeskriterier.

Læs mere ...

Billede til Dyrke dine plater

Det starter med en spirende idé om sund mad på en simpel måde. En gruppe beboere i Munkebo har fået en ny lidenskab. Den dyrkes i jorden, spirer og ender på tallerkenen.  

Læs mere ...

Billede til artikel om Livhistorier om Onkel Tom Fotor Fotor 2 Fotor 2

Fem piger sidder overfor en ældre herrer i en oplyst stue. Huset ligger på Liljevej i Brændkjær. Alle er lidt spændte og en af pigerne sætter tøvende en lydoptagelse på hendes Iphone i gang.

Læs mere ...

Det endelige billede til status

Udarbejdelsen af den nye helhedsplan, foregår i et samarbejde mellem ByLivKolding, beboere og afdelingsbestyrelser fra områderne samt lokale samarbejdspartnere.

Læs mere ...

 Billede til fritidsjob artikel

Rudha er 14 år og bor i Munkebo. For ca. en måned siden begyndte han i sit første fritidsjob. Mandag og fredag eftermiddag går han efter skole hen til blomsterhandleren Jensen Blomster på Lærkevej. Når han møder ind plejer Rudha ofte at tage blomster og kasser ud af butikken.

Læs mere ...

Brndkjr p Facebook Fotor

Brændkjærs PR-gruppe har taget initiativ til et internetbaseret forum. Tiltaget er blevet til Brændkjærs Facebookgruppe.

Læs mere ...

Billede til artikel om genbrugsbutikken IMG 8865 Fotor

Ved den ene ende af Cypresvej, der støder op til Munkevænget, kan man finde en fin lille genbrugsbutik. Placeringen er upåfaldende. En indgang til gavlen ved en boligblok fører ned i en kælder. Her ligger Musvitten. Kun butiksskiltet udenfor med åbningstider og skriften ”Musvitten med dat og ditten”, afslører stedet.

Læs mere ...