GHETTOBLASTERS LOGO

Hvis du er med på Kulturnatten og befinder dig nær centrum, så sving forbi pladsen foran biblioteket. Her sætter beboere fra kvarteret omkring Skovparken og Skovvejen deres helt egen kolorit på Kulturnatten.

Læs mere …

Foto til artikel om Naturen Kalder i Skovparken Fotor

-”Føj, det er surt!”

Natur Per byder nogle af børnene på stykker af stilken fra en vild rarbarberplante, som han omhyggeligt skærer ud.

Læs mere …

Vinterferieaktiviteter Fotor

Fritidsklubben og Børnekontakten har ikke ligget på den lade side i vinterferien. Det er blevet til aktiviteter i og omkring Ambassaden og Fritidsklubben, samt ture i Kolding og udenbys. Fritidsklubben, Børnekontakten og forældre har i fællesskab bidraget til at gøre vinterferien til en god og sjov uge for børnene.

Læs mere …

Foto til artikel om Tryghedsdag Fotor

Mange beboere i Kolding har en idé om, hvad kvarteret omkring Skovparken er for et sted. Tryghedsdagen d. 28. januar handlede derimod om beboerne og deres egen oplevelse og erfaring med at bo i området.

Læs mere …

Lektiecaf IMG 8734 Fotor

Ved 17-tiden dumper 6 seks unge piger stykvis ind i lektiecaféens nye lokaler. Caféen er ugen før flyttet ind i Ambassaden. De fleste kender lokalerne fra dengang pigeklubben lå her, men alligevel er det lidt en nyhed med de nye omgivelser. Børnene kan fremover se frem til en ny lektiecafé, hvor der er mere lys og atmosfære.

Læs mere …