Kvarternetværket er et tværfagligt, professionelt netværk for alle aktører i Brændkjær. På møderne udveksler aktørerne nyt fra deres arbejdsområder, og der er plads til koordinering af aktiviteter og initiativer. Kvarternetværket samler ressourcerne, og samarbejdet gør det nemmere at styrke det boligsociale arbejde i området.

Læs mere …

brndkjr bestemmer

Sjette runde af Brændkjær Bestemmer er nu sat i gang. Derfor er der igen mulighed for borgerne i Brændkjær skoledistrikt at få op til 15.000 kr. af en pulje på 75.000 kr. i støtte til deres projekt. Formålet med projektet er at øge trivslen, og fremme frivilligheden, i bydelen Brændkjær.

Læs mere …

Billede til artikel om Livhistorier om Onkel Tom Fotor Fotor 2 Fotor 2

Fem piger sidder overfor en ældre herrer i en oplyst stue. Huset ligger på Liljevej i Brændkjær. Alle er lidt spændte og en af pigerne sætter tøvende en lydoptagelse på hendes Iphone i gang.

Læs mere …

Brndkjr p Facebook Fotor

Brændkjærs PR-gruppe har taget initiativ til et internetbaseret forum. Tiltaget er blevet til Brændkjærs Facebookgruppe.

Læs mere …

Billede til artikel om Brndkjrbrd Fotor

I Brændkjær er det vigtigt at fortælle historier. Historierne binder bydelen sammen og er med til at holde fællesskabsfølelsen i hævd. Brændkjær har derfor stablet en ny tradition på benene.

Læs mere …